Raf Smets Beroepskleding

Werkkleding en - schoenen voor alle sectoren

Snickers werkkleding

Een van de topmerken in ons gamma werkkledij is Snickers Workwear. Dit merk stelt de hoogste eisen aan haar collecties op vlak van veiligheid, innovatie en functionaliteit.

Het resultaat is een moderne lijn werkkledij die beantwoordt aan de hedendaagse werksituaties en waarin u zich comfortabel en veilig voelt.

Snickers Workwear is er zowel voor dames als heren. Voor elke werksituatie hebben ze verschillende concepten waardoor u steeds de werkkledij kiest die voor u het meest geschikt is en het best aansluit bij de job.

De collectie van Snickers Workwear bestaat ondermeer uit werkbroeken, jassen, bodywarmers, overalls en zelfs ondergoed. Naast werkkledij hebben ze ook een uitgebreid assortiment uitrusting en accessoires zoals gereedschapsdragers, kniebeschermers en riemen.

Waarom kiezen voor Snickers Workwear?

 • Functionaliteit: Snickers Workwear heeft voor haar verschillende artikelen een reeks oplossingen die ervoor zorgen dat u een fijne werkdag beleeft waarbij u zich bovendien veilig voelt en voldoende beschermd.
 • Duurzaamheid: Het gebruik van duurzame materialen, vuilafstotende stoffen, verstevigingen en bescherming zorgt ervoor dat uw werkoutfit heel wat kan doorstaan. Snickers Workwear maakt gebruik van geavanceerde technologieën zodat u het maximale uit uw werkkledij kan halen.
 • Comfort: Alle werkkledij is zo ontworpen dat ze het best mogelijke comfort biedt in om het even welke omstandigheden. Zo zijn de damesbroeken bijvoorbeeld uitgerust met een lage, vrouwelijke pasvorm die een enorme bewegingsvrijheid garandeert.

Kom even langs in onze winkel en maak kennis met de geavanceerde werkkledij van Snickers. Wij geven u graag advies!

Wij verkopen volgende merken

 • Medisch
  Alsico, De berkel, Dutra, Hejco
 • Horeca
  Chaud Devant, Greiff, Hejco, Segers
 • Lichte werkkleding
  Acode, Alsico, Fristads Kansas, Harvest, Hejco, Projob, Snickers
 • Bouw & Industrie
  Alsico, Fristads Kansas, Projob, Snickers
 • Werkschoenen
  Abeba, Aboutblu, Atlas, Caterpillar (CAT), Diadora, Emma, Sievi

U zoekt de gepaste werkkleding voor de juiste job?

Contacteer Raf Smets Beroepskleding voor een oplossing op maat! 

Contacteer ons