Raf Smets Beroepskleding

Werkkleding en - schoenen voor alle sectoren

Sievi veiligheidsschoenen

Sievi is een echte trendsetter en het meest toonaangevende merk in Europa van veiligheidsschoenen en werkschoenen. De hoge kwaliteitseisen die deze Finse schoenenfabrikant aan haar producten stelt, leveren tot op vandaag een hoogwaardige collectie veiligheidsschoenen, werkschoenen en toebehoren op die geschikt zijn voor verschillende werksituaties en omgevingen.

Het uitgangspunt van Sievi-schoenen is steeds dat ze zo comfortabel mogelijk moeten zitten. De uitgebreide collectie bestaat dan ook uit schoenen die bestand zijn tegen veeleisende werkomstandigheden, maar bevat evengoed stijlvolle schoenen die passen bij een job in de dienstverlenende sector.

Het assortiment gaat van stevige bottines tot lage schoenen die je makkelijk aantrekt. Ook sandalen, klompen en laarzen in verschillende uitvoeringen zijn te verkrijgen.

Om makkelijker uw werk- of veiligheidsschoenen te kiezen, werkt Sievi ook met verschillende symbolen die de eigenschappen van de schoenen aanduiden.

Waarom kiezen voor Sievi werkschoenen?

 • Zorgvuldig geselecteerde bovenmaterialen: Hierdoor zijn de schoenen niet alleen bestand tegen slijtage, maar zijn ze ook vuilafstotend en behouden ze dezelfde pasvorm tijdens hun volledige levensduur.
 • Een unieke zool: Alle Sievi-schoenen zijn uitgerust met het door Sievi speciaal ontwikkelde microporeuze Flexstep-zoolmateriaal waardoor de schoenen een uitstekende schokdemping en flexibiliteit garanderen. De verende zool ontlast daarbovenop de voeten en de ruggengraat.
 • De gepatenteerde ‘Sievi-air’ zooloplossing: Deze zool wordt beschouwd als de beste voetventilatie die op de markt aanwezig is.

Benieuwd naar de collectie werkschoenen en veiligheidsschoenen van Sievi? Bezoek onze winkel of contacteer ons voor een afspraak.

Wij verkopen volgende merken

 • Medisch
  Alsico, De berkel, Dutra, Hejco
 • Horeca
  Chaud Devant, Greiff, Hejco, Segers
 • Lichte werkkleding
  Acode, Alsico, Fristads Kansas, Harvest, Hejco, Projob, Snickers
 • Bouw & Industrie
  Alsico, Fristads Kansas, Projob, Snickers
 • Werkschoenen
  Abeba, Aboutblu, Atlas, Caterpillar (CAT), Diadora, Emma, Sievi

U zoekt de gepaste werkkleding voor de juiste job?

Contacteer Raf Smets Beroepskleding voor een oplossing op maat! 

Contacteer ons